BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 13, 2010

semakin rindu :))

erm . harini cem biase laa . lalui hari2 dengan kawan2 . best tu mmg laa best . nak2 ble nan geng2 aku . happening gle .
tp ble tgk dorg msej,jd rndu at kau la pojie . mlm tu aku da jnji aku ta an nggu idop kau . kau na wtpe pown aku ta ksa .
aku ta na kong2 kau ag . aku mls na gdo2 nan kau b . aku pnt . ble aku teringat at kau,aku akn cri kau . tp kau lgsg tade cri aku .ble kau contact pown kjenye asek na mnuduh jee .

tlg laa .
kau ta tau ke ape aku rse ?
aku ni ad prasaan b .
even aku mngalah at kau, jgn bodh an aku .
ble aku sygkn kau gle2 cemni, ade kau hargai ?
dlu aku maki2 kau, aku still pk an kau n aku brubah tok kau .
smpai ble kau na bg aku mkn ati cemni .

b,aku sygkan kau sgt. pliss jgn wat aku cemni . aku merayu at kau . kau suoh aku melutut pown,aku sggup laa b .
dlu ag kau ta na tnjuk an pangai kau . try kau ade at tmpt aku, ape kau rse . aku mngaku aku slh nan kau dlu aku ta hormat kau lgsg . tp aku still ade hati na brubah tok kau . aku cdey doe ari2 . kte da laa ta salu pat jmpe,kau lak wt cemni . aku tol2 ta tau ape nasib aku ni .

kau na aku wtpe ag b ?
ta ckup ke aku da korbankn mcm2 tok kau .
aku sggup blkg an parents aku sbb KAU b .
aku ta na hbgn ni ptus cemni jee .
kau tau ta ?
KAU NYAWE AKU B .

2 comments:

alynn said...

fiza, pe kata kau soh poji baca blog kau ni .
ta pon wat surat lyg ke soh dy bukak blog ni .

fiza+pojie . said...

hahahaha .
bongok laa kau ni .
lantak pi la dye .
hehehe